Expresservice Terminaltjänster

Lager-, logistik- och terminaltjänster

Navet i vår verksamhet är vår terminal på Gnistagatan i Uppsala. I vår 3 386 kvadratmeter stora lagerlokal har vi perfekta förutsättningar för att lagra ditt gods, oavsett storlek eller önskemål. På vår terminal erbjuder vi dessutom kundorderplockning av lagerhållets gods.

Lagra ditt gods i Uppsala

Terminalens läge är strategiskt placerat i utkanten av Uppsala, precis intill E4:an och de större vägarna som leder mot kringliggande städer och samhällen samt in mot centrala Uppsala.

Det strategiska läget gör det lätt att omexpediera gods till den centrala miljözonen i Uppsala samt till övriga orter i vårt distributionsområde.

Vårt distributionsområde sträcker sig över hela Uppland och vidare över en stor del av mellersta Sverige mot Stockholm, Norrköping, Örebro, Falun och Gävle med mellanliggande städer. Vi har också ett brett kontaktnät och samarbetar med transportören över hela Sverige, så när din leverans behöver transporteras längre sträckor så löser vi självklart det åt dig. 

Säker lagring av ditt gods

På terminalen kan vi även hantera omlastningar med våra truckar. För oss är säkerheten alltid viktigast när det kommer till godshantering. Runt hela vårt markområde finns elstängsel och fastigheten är larmad med direktlarm till vaktbolag.

Du som kund kan vara trygg med att vi alltid gör vårt bästa för att förhindra stölder och skador på ditt gods, samt att all lastning, hantering och lagring sker på ett tryggt och säkert sätt. Vi bryr oss om ditt gods och att det ska lagras och levereras på bästa möjliga sätt.

Totallösning inom logistik

Behöver ditt företag en totallösning inom logistik? Vi erbjuder lagring, hantering, plockning, mottagning och utkörning av gods. Välkommen att kontakta oss för en offert, eller för att ställa dina frågor om vår terminal och lagring av ditt gods. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för dig.

Boka din transport smidigt direkt online

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, skickar e-post till order@expresservice.se eller direkt via vår internetbokning.

Inloggningsuppgifter beställs via ekonomi@expresservice.se.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.