Expresservice Kranbil

Hyra kranbil vid transporter

Expresservice tillhandahåller även kranbilar, utöver våra vanliga transporter med bilar, skåpbilar och lastbilar. Med våra kranbilar kan vi uträtta det mesta. Vi hanterar bland annat byggmaterial, maskiner, maskindelar och annat tyngre gods som måste lyftas av med kran.

Våra kranar klarar drygt fyra ton, och våra bilar lastar cirka 13 ton.

När behövs en kranbil?

En kranbil behövs när du ska transportera last som annars är svår att lasta av och på. När du är i behov av en svårlastad transport så löser vi det enkelt med våra kranbilar. Vi lyfter och kör från punkt A till punkt B, och erbjuder utöver det också lagring av ditt svårlastade gods på vår terminal i Uppsala.

Även när du inte behöver ha något lastat, kan en kranbil behövas för att exempelvis lyfta eller flytta något på samma plats. I många fall är en kranbil det absolut smidigaste valet för ditt företag. Våra moderna kranbilar klarar mycket som en större och statisk kran inte lämpar sig till, då kranbilen snabbt kan flyttas runt på platsen.

Självklart har alla våra chaufförer de utbildningar och tillstånd som krävs för körning, lastning och kranlyft. Dessutom sker våra transporter i nya, miljövänliga bilar för minsta möjliga miljöbelastning. Att anlita Expresservice för transport, kranbil och hantering av ditt gods är ett smidigt val för ditt företag.

Kontakta oss för bokning av kranbil

Eftersom vi är ett fristående transportbolag kan vi samarbeta fritt med olika transportörer utanför vårt vanliga distributionsområde i Uppsala med omnejd, och därmed täcka hela Sverige. När du behöver kranbil och lyft till en längre transport så löser vi det. 

Funderar du över om din last kommer behöva lyftas med kranbil? Fundera inte, kontakta oss! Vi hjälper dig med en totallogistisk lösning för ditt företag och för din last. Tillsammans kan vi utvärdera vad du har för behov, hur vi kan hjälpa dig med kranlyft, samt ta fram en offert.

Boka din transport smidigt direkt online

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, skickar e-post till order@expresservice.se eller direkt via vår internetbokning.

Inloggningsuppgifter beställs via ekonomi@expresservice.se.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.