Expresservice Linjetrafik

Transport med linjetrafik

Vad är linjetrafik?

Linjetrafik är precis vad det låter som. Våra bilar åker en rutt i vårt distributionsområde, varje vardag, där vi lastar på och lastar av gods enligt ett tidsbestämt schema. Det är som vanlig kollektivtrafik, fast där lasten inte består av människor utan av ditt gods.

Vår linjetrafik kännetecknas av smidighet, där du som kund vet vad som händer med ditt gods, när det anländer eller när det hämtas upp. Linjetrafik är navet i vår verksamhet.

Alla orter i vårt distributionsområde trafikeras varje vardag. När vi utför och planerar våra transporter har vi ett modernt system till vår hjälp, Opter, där vi ser var bilarna är positionerade. Tack vare detta kan våra trafikledare berätta var våra bilar befinner sig och enkelt dirigera om dessa när kunderna löpande beställer transporter.

När ditt företag beställer transport med vår linjetrafik samlastas ditt gods med andras, vilket gör transporten både billigare och mer miljövänlig. Samtidigt tar vi självklart ändå lika god hand om ditt gods som vi gör när du bokar en egen transport.

Varför ska jag välja linjetrafik?

Varför är linjetrafik ett så bra transportalternativ? Svaret är självklart – för att det är lika smidigt men till ett lägre pris! Som kund vet du när ditt gods hämtas, transporteras och levereras tack vare den webbaserade internetbokningen.

Linjetrafik är ett både kostnadseffektivt och miljövänligt transportalternativ. Vi ser helt enkelt ingen anledning till att åka flera vändor till samma ställe, om det finns ett sätt att göra det bättre för miljön och mer kostnadseffektivt för dig som kund. Leveranstider, transporten och upphämtning har du ändå lika bra koll på via din bokning.

Vi är övertygade om att linjetrafik ger våra kunder bästa möjliga service. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, då det i vår bilpark finns allt från skåpbilar till bil med släp samt kranbilar.

Idag har vi ett samarbete med branschkollegor som gör att vi kan erbjuda leveranser till hela Sverige. Kontakta oss för mer information.

Boka din transport smidigt direkt online

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, skickar e-post till order@expresservice.se eller direkt via vår internetbokning.

Inloggningsuppgifter beställs via ekonomi@expresservice.se.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.