Expresservice Direktbilar

Fraktbolag med direkttransport

Våra direktbilar

För dig som vill ha en så enkel, snabb och smidig leverans som möjligt är våra direktbilar helt rätt val. Vi transporterar enligt dina önskemål, vart du än önskar och under vilken tid på dygnet som helst.

Hos Expresservice kan du boka direkttransport med alla våra bilar, stora som små. Oavsett om du bara behöver en lättare lastbil eller en tung lastbil med släp så löser vi det. Vi erbjuder smidiga leveranser oavsett storlek på gods, tid på dygnet eller vilket fordon som krävs. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vi löser problemen medan du kan ta det lugnt i väntan på avslutad leverans.

Snabba leveranser

Expresservice står för precis vad namnet utlovar – snabba leveranser. När du behöver en leverans redan dagen efter är det oss du ringer. Vi erbjuder upphämtning på hela vårt område och leverans tidigt till vår terminalutkörning samma dag. Kontakta oss om du funderar på att boka en direktbil, så berättar vi exakt vad som gäller!

Våra transporter kännetecknas av transparens. Du som kund kan känna dig trygg att du alltid kan ringa direkt och få svar direkt. När du undrar var bilen befinner sig eller var ditt gods är så får du de svar som du söker. Vi bryr oss om din leverans, och dig som kund.

Direktbil innebär alltså att du bokar transport direkt mellan platsen för upphämtning och leveransadress. Via din bokning får du tydlig information om din beställning, vilken tid den kommer att ankomma, var leveransen befinner sig och annan viktig information för dig. Allt för att du ska vara trygg med ditt val av Expresservice som transportbolag.

Kontakta oss för direktleverans

Vi på Expresservice har lång erfarenhet i transportbranschen. Vi erbjuder snabba, smidiga leveranser med den bil som ditt gods behöver. Vi förstår logistiken det krävs och är vana problemlösare.

Kontakta oss för offert eller om du har frågor kring våra direktbilar eller andra transporter.

Boka din transport smidigt direkt online

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, skickar e-post till order@expresservice.se eller direkt via vår internetbokning.

Inloggningsuppgifter beställs via ekonomi@expresservice.se.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.