Om Expresservice

Om oss

Företaget nu och då

Företaget grundades 1984 av nuvarande VD och ägare Jan Högström. Fordonsparken bestod av sex lätta lastbilar för paketleveranser, ett litet kallager och extern administration.

I dagsläget förfogar bolaget över mer än sex gånger så många fordon, har ett modernt transportledningssystem samt all administration internt. I dag är merparten av transporterna pallgods och sidolastat långgods såsom virke och stål. Sedan 2008 disponerar bolaget moderna lokaler med stora ytor för lagring och omexpediering av gods.

Vår affärsidé, att bedriva linjetrafik, har lett till en ökad efterfrågan på våra tjänster. Att vi dessutom kan erbjuda våra kunder omexpediering och lagring i den 3 386 kvm stora fastigheten har även bidragit till nya kundkontakter med tillhörande transportuppdrag. Lokalernas direkta anslutning till E4:an möjliggör snabb och miljöeffektiv transport.

Fordonsparken

Fordonsparken har under bolagets aktiva år förändrats från lätta lastbilar till tyngre lastbilar och kranbilar. Expresservice förnyar ständigt fordonsparken i syfte att bli effektivare som transportör och även bidra till en bättre miljö.

Idag består fordonsparken av en modern fordonspark med mer än 90% Euro 6-bilar. Samtliga tunga lastbilar har skåp med öppningsbara sidor.

Personal, utbildning och tillstånd

Antalet sysselsatta chaufförer, terminalarbetare och administrationspersonal uppgår idag till cirka 70 årsanställda. Förutom egna anställda sysselsätter bolaget ett flertal inhyrda åkare.

Samtliga av våra chaufförer har ADR-utbildning, chaufförer av tunga lastbilar är ADR-grundutbildade och chaufförer med B-behörighet är utbildade enligt ADR 1.3. All personal som hanterar eller transporterar medicinska gaser är utbildade i GDP (Good Distribution Praxis).

Boka din transport smidigt direkt online

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, skickar e-post till order@expresservice.se eller direkt via vår internetbokning.

Inloggningsuppgifter beställs via ekonomi@expresservice.se.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.